Vilka är vi?

History

Vi älskar att ge service!

Kul att du är nyfiken på oss. Här vill vi presentera vårt företag XLNT Fönsterputs AB och även vara personliga och berätta lite om oss själva…

XLNT = Excellent!!!

Vårt företagsnamn XLNT är en liten bokstavslek och som uttalas Excellent! Ordet Excellent är världskänt och nästan alla vet att det betyder… Utmärkt, briljant, förträffligt, glänsande etc… Något som vi vill skall stämma in på vårt företag och den service vi ger dig som vår kund.  Det är det som är vår enkla affärsidé nämligen att vara ett personligt, ambitiöst och genuint företag som levererar service som får våra kunder att utbrista… -Excellent!!!

Fönsterputs är ett hantverk, precis som att vara målare snickare, elektriker etc. Det handlar även om yrkesstolthet, något som vi på XLNT Fönsterputs anser att vi har till fullo.  Vi älskar vårt jobb och det är väl det som gör att vi är så duktiga på vårt yrke, nämligen att putsa fönster.

Profilen

Jesper

Jesper Alm är killen som är född och uppvuxen i Vä, utanför Kristianstad. Han älskar högt tempo och action. Att sitta och läsa en tjock roman av en nobelpristagare är inte ”grejen” för Jesper som hellre vill arbeta med sina händer. Jesper är utbildad anläggare och en mycket duktig sådan. Efter några år i det yrket längtade han dock tillbaka till fönsterputsningen som han hade lärt sig i tonåren.

Ålder:  26.

Familj:  Hustrun Daniella och dottern Adele samt labradoren Wittra.

Intressen: Oj… listan kan göras lång men jag gillar styrketräning, djur, teknik och bilar.

Mat och dryck: Öl och pizza.

Det bästa med XLNT: Vi träffar så många intressanta människor.

Framtidsdröm: Att få designa och bygga mitt eget hus på landet.

Häftigaste minne: Jag är fortfarande mycket tagen av min dotterns födelse hösten 2020.

Micke

Micke har nu varit i städbranschen i över 30 år som företagare, utbildare och konsult. Detta har resulterat att han har stor erfarenhet av att driva projekt på både strategisk och operativ nivå.  Efter att varit verksam de senaste åren i ett expansivt städbolag med nästan 150 anställda valde han med hjärtat att åter gå tillbaka till det som han tycker är roligast nämligen till det lilla genuina företaget där fokus ligger på att vara nära kunderna som möjligt och på så sätt kunna ge bästa möjliga service.

Ålder:  Det har jag glömt!

Familj: Hustrun Veronica och de utflugna barnen Lucas och Ellen.

Intressen: Massor… Musik (lyssna och spela), resor, båtar, idrott, konst och givetvis att få umgås med familj och vänner.

Mat och dryck: Grillade revben med ett glas rödvin.

Framtidsdröm: Att få driva en vingård och även få göra en riktigt härlig långfärdssegling, långt, långt bort.

Det bästa med XLNT: Vi har enormt roligt ihop och vi har mycket bra kunder som vi skapar långvariga relationer med.

Häftigaste minne: Givetvis mina två barns födelse. Men ett annat minne som var riktigt coolt var när familjen var på safari i Sydafrika och blev jagade av elefanter samt när jag och min dotter dök bland hajar 5 km ute på öppet hav i Indiska oceanen.

Vi är stolta yrkesmän!

Det gäller att ha blick för detaljer och noggrannhet!

Våra tjänster

Njut av rena fönster och se din klara omgivning!