Billigt, smidigt & enkelt

Abonnera på en fönsterputsare

Vi använder fasta priser...

Rena fönster året om…  Att abonnera på vår unika tjänst innebär att våra professionella fönsterputsare kommer och putsar samtliga utsidor, enligt ett fast schema – minst 4 ggr per år. När du vill ha insidorna putsade meddelar du det till oss så bokar vi in en tid som passar  er.

Vi har gjort det enkelt att vara kund hos oss. Du behöver inte räkna antal fönster eller fönstrens höjd och storlek. Vi har delat in de vanligaste hustyperna i nedanstående 3 kategorier. 

Bor du nu i en lägenhet eller ett hus som skiljer sig markant från dessa hustyper, vänligen då kontakta oss för prisuppgift.

Erbjudande!!!

Alla nya kunder som tecknar ett abonnemang erhåller en gratis invändig putsning!

XLNT Loga med priserbjudande

Hustyp 1

Hustyp 2

Hustyp 3

Tillägg

Ditt hus kanske även är utsmyckat med spröjs eller du kanske har en mysig inglasad altan.  Våra priser för dessa tillägg är billigare än ett kilo ost, på extra pris!

Alla våra priser är inkl. moms och efter det s.k. RUT-avdraget.

Givetvis torkar vi fönsterblecken rena efter avslutat uppdrag. Det ingår alltid i vårt pris.

Tillägg XLNTs prislista

Slott eller koja?

Ditt hus kanske skiljer sig från ovanstående vanliga huskategorier här ovan. Kontakta oss så erhåller du ett fast pris. Du kan även MMS:a bilder på ditt hus till oss på 0768-000 329, så erhåller du strax därefter ett fast pris.

Företag

Givetvis putsar vi fönster även hos företag och för kommuner. Kontakta oss för prisoffert. Vi har även certifikat för skylift vilket gör att även stora, höga och svårtillgängliga fönsterytor kan putsas..

Office

Vi älskar det vi gör därför är vi så bra på detta!