600 kunder har väl inte fel?

Våra kunder rekommenderar oss!

Våra tjänster:

XLNT Fönsterputs in action

Oavsett om det är slott eller koja eller stort byggnadskomplex… Vi kan fönsterputs! Vårt företag har varit verksam inom detta ädla hantverk i 33 år vilket gör oss till oslagbara proffs. Testa oss!

Vi tvättar bort mossa, alger, smuts, mögeltillväxt, svamp,  och föroreningar från ert tak. Vi på XLNT kan förbättra din fastighets utseende,  förlänga tiden för underhåll och givetvis höja dess värde!

XLNT Taktvätt

Alger, mosa, lav och andra typer av påväxt skapar med tiden slitage på ditt tak och ett sämre skydd. Att investera i en taktvätt så får ditt tak en uppfräschning samt du ger den en längre livslängd. Det är den värd!

XLNT hängrännor

Glöm inte bort regelbunden rengöring av dina hängrännor! Att missköta detta kan bli dyrt för vatten som inte rinner undan i stuprännan kan orsaka att ditt hus blir fuktskador ända in i husets grundkonstruktion. 

Vi tvättar bort alger, smuts, mögeltillväxt, svamp,  och föroreningar från er fasad. Vi på XLNT kan förbättra din fastighets utseende,  förlänga tiden för underhåll och givetvis höja dess värde!

Låt oss hjälpa dig med din gräsklippning så du kan få mer tid till att njuta av sommarens härliga stunder istället för att lägga din energi på att underhålla trädgården. Du behöver inte vara hemma när vi kommer – vi har alla maskiner med oss.

Vi åtar oss mindre reperationsuppdrag. Du kanske behöver hjälp med att laga ett staket, måla en innervägg, sätta upp rullgardiner eller något annat. Vi hjälper dig!

Vi rengör dina solpaneler med en effektiv metod som inte lämnar några som helst avlagringar efter sig samt gör den rengjorda ytan mer smutsavvisande.

Ja, varför inte ge bort ett presentkort på en fönsterputs eller storstädning till någon du tycker om?  Detta kommer säkert att uppskattas! 

Vi lovar...

Vi gör det där "lilla extra"!